Vent lige 1 sek. Okay, 1 sekund mere.

Image

Tryk og digital – Lederne

"Det har været fedt at have Stefan med om bord som freelancer grafisk designer hos Lederne. Fleksibel, professionel og altid klar til at tage fat – det er utrolig værdsat, og ikke sidste gang vi ringer!"

Daniella Jansler
Head of Brand & Design
Lederne

Pil

KATEGORI

Freelance grafiker

URL

www.lederne.dk

KUNDE

Lederne

BESKRIVELSE

"Det har været fedt at have Stefan med om bord som freelancer grafisk designer hos Lederne. Stefan har hjulpet når vi har været spidsbelastet, og har taget fra på alverdens forskellige små og større projekter, og har været god til at få vores idéer til at se skarpe ud på skærmen. Fleksibel, professionel og altid klar til at tage fat – det er utrolig værdsat, og ikke sidste gang vi ringer!"
- Daniella Jansler, Head of Brand & Design, Lederne

Jeg er glad og stolt af at dele mit spændende samarbejde, jeg har haft med Lederne - Danmarks største lederorganisation i to måneder.

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med teamet i Lederne og bidrage til deres kreative behov.
I perioden har jeg haft æren af, at bruge mine kompetencer med udviklingen af kreative materialer til bl.a. den store dag – Ledernes Dag. Jeg har udviklet kreativer til SoMe, print og nyhedsbreve mm.

Tusinde tak til Daniella & Co., der gjorde samarbejdet muligt. 👌🏼 Jeg ser frem til, at samarbejde med jer en anden god gang og levere endnu flere spændende kreativer.
Se mere om denne case med Lederne her.

WeDoArt case - Lederne - SoMe annoncer 01 WeDoArt case - Lederne - Tryksag 01 WeDoArt case - Lederne - SoMe 01 WeDoArt case - Lederne - SoMe 02

Skal vi sammen kigge på jeres næste projekt? Kontakt mig på

mail@wedoart.dk eller tlf. 93101091