Vent lige 1 sek. Okay, 1 sekund mere.

Image

App Design – Telia

Image

KATEGORI

App Design

URL

www.telia.dk

KUNDE

Telia Danmark A/S

BESKRIVELSE

Telia havde et ønske om at få designet deres Telia-tirsdag app. Appen går ud på at man som kunde hver tirsdag, kan komme i biffen gratis, ved at hente billetterne i denne app. Det fungerer på den måde, at man logger ind med sit telefonnummer, vælger film, biograf, tidspunkt, godkender, og så kommer billetten i form af en QR kode, som skannes i biograffen – bum! Så nemt var det.

Jeg designede appen efter bedste UX-standarder, og leverede et fuldt design til udviklerne i Figma, så de selv kunne hapse alle de nødvendige assets til brug i kode-delen.
Min kontaktperson i Telia var rigtig glad for samarbejdet og det færdige resultat. Telia har også senere hen fået positiv feedback fra brugerne.

Se lidt visuelt fra casen herunder.

WeDoArt case - Telia - App design 01 WeDoArt case - Telia - App design 02 WeDoArt case - Telia - App design 03 WeDoArt case - Telia - App design 04 WeDoArt case - Telia - App design 05

Skal vi sammen kigge på jeres næste projekt? Kontakt mig på

mail@wedoart.dk eller tlf. 93101091

Hvorfor vælge mig?

O

Erfaren Grafisk Designer, med bred vifte af kompetencer inden for faget

Er du på udkig efter en erfaren grafisk designer, der kan bringe dine kreative visioner til live? Søg ikke længere! Med over 14 år i branchen, er jeg her for at omsætte dine designønsker til virkelighed.

Hvorfor vælge WeDoArt som din grafiske designer:

Ekspertise: Med en bred erfaring inden for både trykte og digitale marketingmaterialer har jeg forfinet mine færdigheder og er lidt af en grafisk schweizerkniv. Lige fra iøjnefaldende logoer og imponerende brochurer til engagerende grafik til sociale medier - jeg kan håndtere det hele.

Kreativitet: Min passion ligger i at omsætte idéer til livlige visuelle elementer, der fortæller en overbevisende historie. Jeg forstår designets magt til at formidle dit brands unikke budskab og sikre, at det appellerer til din målgruppe.

Professionalisme: Du kan stole på min forpligtelse til kvalitet og opmærksomhed på detaljer. Jeg er dedikeret til at levere arbejde, der ikke kun opfylder, men overgår dine forventninger.

Uanset om du er en nystartet virksomhed, der ønsker at etablere en unik brandidentitet, eller en etableret virksomhed, der ønsker at forny dine marketingmaterialer, er jeg her for at hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden.

Lad os samarbejde:

Grib muligheden for at arbejde sammen med en erfaren grafiker, der er dedikeret til din og din virksomheds succes. Jeg er klar til at drøfte dit kommende projekt. Jeg ser frem til at begive mig ud på en kreativ rejse sammen med dig.

Mine samarbejdspartnere:

Jeg samarbejder med andre freelancere, så vi sammen kan løse store og komplekse opgaver og kampagner. Dermed kan i få alle kompetencer samlet et sted – jeg samarbejder bl.a. med Lea Gregersen

mail@wedoart.dk eller tlf. 93101091

Bag WeDoArt

Erfaren Grafisk Designer, med bred vifte af kompetencer inden for faget

Hej, jeg hedder Stefan. Jeg har over 13 års erfaring som Grafisk Designer, og har efterhånden godt styr på alle felter inden for faget. Jeg har nemlig siddet på både reklamebureuer og som inhouse grafiker i forskellige virksomheder.

Nu arbejder jeg som freelancer, hvor jeg hjælper virksomheder med at løse grafiske opgaver i alle former. Om det er content til SoMe, animationer, eller tryksager – jeg klarer det meste til perfektion.

Skal vi tage en snak omkring jeres projekt eller opgave? Kontakt mig på

mail@wedoart.dk eller tlf. 93101091

Stefan Rudberg - Grafisk Designer - WeDoArt