Vent lige 1 sek. Okay, 1 sekund mere.

Image

Ledig freelancer

"Fra og med november er jeg klar på nye grafiske projekter eller samarbejder..."

Ledig freelance grafiker
16 Oktober 2023

Freelance grafiker, med ledig kalender fra november!


Fra og med november er jeg klar på nye grafiske projekter eller samarbejder. Med over 14 års erfaring og et bredt kompetencespænd, er jeg klar til at hjælpe jer med min grafiske ekspertise.

I de sidste fem måneder har jeg haft fornøjelsen af at arbejde for bl.a. Louis Poulsen og Lederne, og bidraget med mine grafiske færdigheder til diverse projekter. Disse erfaringer har yderligere beriget min viden og kreativitet, hvilket forstærker mit engagement i at levere exceptionelle designløsninger.

Hvad jeg kan tilbyde jer:

✅ Fleksibilitet – remote og fysisk tilstedeværelse: Uanset om i har brug for en grafiker til projekter når der er behov eller en, der arbejder direkte fra jeres kontor faste dage, er jeg tilpasningsdygtig og klar til at samarbejde, hvor end det passer til jeres behov.

✅ Ekspertise: Mine +14 år i branchen har udsat mig for en bred vifte af designudfordringer. Fra branding og trykte materialer til digital grafik og webdesign, vil jeg kalde mig selv for en grafisk schweizerkniv.

✅ Dokumenteret track record: Min portefølje taler for sig selv, og viser min evne til at skabe visuelt fangende designs, der giver genlyd hos publikum og opnår resultater.

✅ Passion for kreativitet: Jeg er ikke kun designer; Jeg er en kreativ problemløser. Jeg er dedikeret til at omsætte jeres ideer til fangende visuelle historier.

Hvis du eller jeres virksomhed er på jagt efter en dygtig grafisk designer til at løfte jeres projekter, så lad os tage en snak og se på mulighederne. Kontakt mig via LinkedIn eller på mail@wedoart.dk.

Jeg ser frem til at høre fra jer og hjælpe med jeres næste projekt.

Med venlig hilsen

Stefan Rudberg

Tlf. 93101091

www.wedoart.dk

WeDoArt