Vent lige 1 sek. Okay, 1 sekund mere.

Image

Landingpage design - WDF

"Landingpage design med diverse lotti animationer og grafikker"

Boliga - motion design
18 APRIL 2024

Landingpage design – World Diabetes Foundation


Jeg har haft et fantastisk samarbejde med World Diabtes Foundation, der er en del af Novo Nordisk A/S.
Sammen har vi skabt en ny landingpage, der forklarer deres impact report i 2023, med let forståelig grafik og forklarende animationer. Alle animationer er lavet som lotti-filer, så de fylder mindst muligt og derved hjælper load hastigheden på hele WDF sitet.

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Yildiz og Zuzanna fra WDF.


– Stefan Rudberg

Our collaboration with Stefan has been very professional, marked by his proactive communication and flexibility. He has consistently shown a readiness to engage, ensuring all project requirements are understood and met. His responsiveness to feedback, as evidenced by the quick turnaround on the revisions, shows Stefan's commitment to delivering quality work that aligns with our vision.

Overall, Stefan is a collaborative partner who is responsive, accommodating, and deeply invested in the project's success. His engagement and adaptability have contributed to a smooth and productive working relationship. The graphic elements align with our visual identity and bring new life to communicating our results.

Zuzanna Dzialowska
Digital Communication Coordinator
World Diabetes Foundation

Hvorfor vælge mig?

O

Erfaren Grafisk Designer, med bred vifte af kompetencer inden for faget

Er du på udkig efter en erfaren grafisk designer, der kan bringe dine kreative visioner til live? Søg ikke længere! Med over 14 år i branchen, er jeg her for at omsætte dine designønsker til virkelighed.

Hvorfor vælge WeDoArt som din grafiske designer:

Ekspertise: Med en bred erfaring inden for både trykte og digitale marketingmaterialer har jeg forfinet mine færdigheder og er lidt af en grafisk schweizerkniv. Lige fra iøjnefaldende logoer og imponerende brochurer til engagerende grafik til sociale medier - jeg kan håndtere det hele.

Kreativitet: Min passion ligger i at omsætte idéer til livlige visuelle elementer, der fortæller en overbevisende historie. Jeg forstår designets magt til at formidle dit brands unikke budskab og sikre, at det appellerer til din målgruppe.

Professionalisme: Du kan stole på min forpligtelse til kvalitet og opmærksomhed på detaljer. Jeg er dedikeret til at levere arbejde, der ikke kun opfylder, men overgår dine forventninger.

Uanset om du er en nystartet virksomhed, der ønsker at etablere en unik brandidentitet, eller en etableret virksomhed, der ønsker at forny dine marketingmaterialer, er jeg her for at hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden.

Lad os samarbejde:

Grib muligheden for at arbejde sammen med en erfaren grafiker, der er dedikeret til din og din virksomheds succes. Jeg er klar til at drøfte dit kommende projekt. Jeg ser frem til at begive mig ud på en kreativ rejse sammen med dig.

Mine samarbejdspartnere:

Jeg samarbejder med andre freelancere, så vi sammen kan løse store og komplekse opgaver og kampagner. Dermed kan i få alle kompetencer samlet et sted – jeg samarbejder bl.a. med Lea Gregersen

mail@wedoart.dk eller tlf. 93101091

Bag WeDoArt

Erfaren Grafisk Designer, med bred vifte af kompetencer inden for faget

Hej, jeg hedder Stefan. Jeg har over 13 års erfaring som Grafisk Designer, og har efterhånden godt styr på alle felter inden for faget. Jeg har nemlig siddet på både reklamebureuer og som inhouse grafiker i forskellige virksomheder.

Nu arbejder jeg som freelancer, hvor jeg hjælper virksomheder med at løse grafiske opgaver i alle former. Om det er content til SoMe, animationer, eller tryksager – jeg klarer det meste til perfektion.

Skal vi tage en snak omkring jeres projekt eller opgave? Kontakt mig på

mail@wedoart.dk eller tlf. 93101091

Stefan Rudberg - Grafisk Designer - WeDoArt